• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pure waarden: Perfection, Unique, Reliable, Exclusive

4 redenen waarom jouw Little Trophy bijzonder is.

Heeft u een sjaal of ander product van Little Trophy? Gefeliciteerd! We verzekeren u dat hiermee een uniek product dat met trots gedragen mag worden. Dit is waarom:

 1. Perfection

  Perfectie is onze norm. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige stoffen en maken gebruik van de beste druktechniek en weeftechnieken ter wereld. Elke shawl wordt kritisch nagekeken en zorgvuldig afgewerkt. Ook leveren we iedere aankoop in een mooie bewaardoos, die tevens geschikt is als cadeauverpakking.

 2. Unique

  Alle dessins en stoffen zijn uniek, omdat ze worden ontworpen door een Nederlandse ontwerpster. Ieder ontwerp heeft een eigen verhaal. Je herkent een Little Trophy aan het trofeetje dat subtiel in elk ontwerp wordt verwerkt.

 3. Reliable

  Wij werken alleen met betrouwbare producenten waarbij we toezicht kunnen houden op het volledige productieproces. Zelfs tot de labels aan toe. Al onze leveranciers komen uit Europa. Dat vinden wij belangrijk om goed zicht te houden op de arbeidsomstandigheden en het gebruik van chemicaliën.

 4. Exclusive

  Onze sjaals zijn exclusief, want ze worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Op die manier dragen we bij aan het milieu, want onze voetafdruk is hierdoor klein. De textielindustrie is de op één na meest vervuilende industrie van de wereld. Wij maken een verschil door klein te produceren met GOTS gecertificeerde inkten.