• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmethoden

In de webshop accepteert Little Trophy Ideal, Mastercard, Visa, Maestro, American Express en bankoverschrijvingen als officiële betaalmethoden.


Komt u een sjaal passen op de beurs of bij ons in het atelier, dan is het mogelijk te betalen met pin en contant. Wij accepteren Vpay, Visa, Maestro, ApplePay, GooglePay, Diners Club International, Discover en Union Pay.

Betalingsmogelijkheden

Restitutie

Na ontvangst van uw retour restitueren wij het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen via de door u gekozen betaalwijze.

 

Veiligheid

Little Trophy neemt uiteraard maatregelen om ervoor te zorgen dat uw data veilig is. Gevoelige informatie die u verschaft wordt middels Secure Socket Layer technologie (SSL) overgebracht. SSL versleutelt uw informatie om deze te beschermen tegen onbevoegd gebruik. Hierin werkt Little Trophy nauw samen met Mollie Payments. Mollie beheert naast de veilige overdracht van betalingen ook restituties en andere aan betaling gerelateerde zaken.

Voor het pinnen maken wij gebruik van een pinapparaat, zowel contactloos als via de chip. Uw gegevens zijn voor ons niet zichtbaar. Als u wil ontvangt u een bon via een e-mail adres of telefoonnummer als u zelf daarvoor de contactgegevens doorgeeft. Deze gegevens worden niet opgeslagen door ons.