• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alle collecties op een rij

Iedere collectie vertelt een verhaal. Vind inspiratie en bekijk de totstandkoming van een collectie.

Alle collecties op een rij

Iedere LITTLE TROPHY collectie vertelt een verhaal. We laten we je per collectie zien wat goed bij elkaar past. Maar ook de inspiratie en de totstandkoming van een collectie. Wij vinden het belangrijk om het verhaal achter onze collectie te vertellen door onze tekeningen, moodborden en ontwerpschetsen met je te delen.

Ieder product van LITTLE TROPHY is uniek en word in beperkte oplage gemaakt met oog voor mens en milieu. Ons verhaal zit dus niet alleen in een specifiek thema. Maar ook in de prints, de stoffen en de kleuren. Over ieder detail word goed nagedacht voordat het in productie gaat. De gehele productie vind plaats in Europa om op die manier goed zicht te houden op de arbeid-omstandigheden en het gebruik van de juiste inkten, chemicaliën en kleuren.

Omdat de textielindustrie de op één na grootste vervuiler is van onze planeet kiezen wij ervoor om kleine aantallen te produceren. Dit is duurder, maar het zorgt er voor dat we niet onnodig veel grondstoffen verbruiken. Onze voetafdruk is klein, maar het gebaar des te groter. LITTLE TROPHY

[powr-form-builder id="9490fb5e_1582573686"]