• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & Retourneren

verzenden

Orders

€ 0 - 150

€150 - 1000

€ + 1000

Nederland
Brievenbus pakket
Pakket

€ 4,10
€ 6,50

Gratis

Gratis

Europa

€ 20

€ 20

Gratis

Rest van de Wereld *

€ 50

€ 50

Gratis

 

 

 

 

 

 


* Online bestellingen buiten de Europese Unie en buiten de VS kunnen onderworpen worden aan invoerrechten, bijkomende kosten en lokale belastingen, afhankelijk van de gekozen bestemming en het door u bestelde product. 
Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

De verzendkosten van uw bestelling worden automatisch gegenereerd in de check-out.

Gratis verzending binnen de Nederland vanaf €150,-.
Gratis verzending binnen Europa bij besteding boven €1000,-.
Gratis verzending wereldwijd bij bestellingen boven €1000,-

Voor eilandstaten zijn andere verzendtarieven geldig hierdoor kan de informatie hierboven afwijken met het verzendtarief in de checkout.

Staat uw land niet bij de bezorgopties in de check-out?
Neem contact met ons op: [email protected]


bezorgmethodes

Bezorgen met Post NL

Wij vinden het belangrijk dat uw pakketten goed en netjes worden afgeleverd. Daarom maakt Little Trophy voor het verzenden van pakketten gebruik van de PostNL-service. Dit houdt in dat pakketten worden aangeboden bij het door u gekozen bezorgadres, waarbij u altijd dient te tekenen voor ontvangst.Uw pakket wordt bij deze service niet aangeboden bij de buren.

Voor het gemakkelijk volgen van uw bestelling en het wijzigen van afleveringen aan huis, kunt u gebruik maken van de Track and Trace code die u ontvangt zodra uw bestelling is verzonden. Wanneer het de postbezorger na 3 keer niet gelukt is om het pakket bij u af te leveren gaat het retour naar ons.

Ophalen op PostNL-locatie

Mocht u liever een pakket willen ophalen bij een een PostNL-locatie bij u in de buurt, dan kunt u dit aangeven in de check-out van uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat het pakket naar de gewenste locatie wordt verzonden, waar u het kunt ophalen wanneer het u uitkomt. Het pakket blijft vijf werkdagen op locatie. 

levertijden

Little Trophy tracht uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag worden de pakketten vanuit Little Trophy aangeboden bij Post NL.
Wij hanteren een levertijd van maximaal 3 tot 5 werkdagen. Verzendingen buiten Europa hebben een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 werkdagen.

Voor spoedservice adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

retourneren

Wij streven er altijd naar u de beste kwaliteit en service te leveren. Voldoet uw online aanschaf om enige reden niet aan uw verwachtingen dan is het mogelijk artikelen te retourneren.

Het artikel dat u wilt retourneren dient volledig, ongedragen en onbeschadigd binnen 14 dagen na ontvangst van PostNL bij ons aangeboden te worden. Afwijkende retouren zullen niet in behandeling worden genomen. Mocht u niet in staat zijn uw retour binnen 14 dagen aan te bieden, vragen wij u vriendelijk ons op de hoogte te brengen van uw intentie om te retourneren. Hierna dient de retour alsnog binnen 14 dagen aan ons aangeboden te zijn.

Hier volgt een stappenplan voor het retouren van uw pakket:

Neem contact op via onze klantenservice, houd uw factuurnummer en adres bij de hand.

Wij accepteren alleen retouren in hun originele staat, ongedragen, ongewassen en voorzien van oorspronkelijke labels en verpakkingen.

Hoe het werkt:

  1. Bevestig uw aanvraag.
  2. Volg de instructies.
  3. Download het verzendlabel dat u van ons ontvangt met barcode.
  4. Print dit verzendlabel met barcode. Plak het verzendlabel op het pakket dat u retour wilt sturen. Zorg ervoor dat er in de doos iets zit waar uw naam op staat, zoals de pakbon of een zelfgeschreven briefje.
  5. Download daarnaast ook dit document, print het uit en neem het voor de zekerheid (samen met het pakket met daarop het verzendlabel) mee naar het PostNL servicepunt.
  6. Lever het pakket (met daarop het verzendlabel met barcode) in bij een PostNL service punt. Vraag om een afgiftebewijs en bewaar deze totdat wij het retour te sturen bedrag hebben overgemaakt!
    Let op! U hoeft bij het postkantoor/ PostNL punt niet meer te betalen voor het retour sturen. Indien men bij het postkantoor niet op de hoogte is van deze retouroplossing, kunt u hen het document laten zien uit stap 5.
  7. Het pakket zal de volgende dag bij de webshop worden bezorgd.
Na ontvangst van uw retour restitueren wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen via de door u gekozen betaalwijze. U wordt hierover geïnformeerd via email.


retourneren Europa & Wereldwijd

U kunt uw item(s) retour zenden met het aangevraagde retourlabel. LET OP: Wij brengen hiervoor retourkosten in rekening. Deze zijn gelijk aan de betaalde en onbetaalde verzendkosten.

Mocht u aanspraak willen maken op restitutie van betaalde lokale belastingen en invoerrechten voor uw initiële zending, dan dient u hiervoor contact op te nemen met uw lokale postkantoor.

Little Trophy is niet aansprakelijk voor deze kosten.

afhalen

In de check-out van uw bestelling kunt u kiezen voor de optie 'afhalen'. Voor het afhalen van een pakket maken we graag een afspraak met u, nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met daarin meer informatie. Houd u er rekening mee dat wij (nog) geen fysieke winkel hebben.